Ock

Okulumuz rehberlik servisi tarafından öz disiplin geliştirme konusunda veliye yönelik yayın hazırlama çalışması yapıldı.

Ara

Okulumuz rehberlik servisi tarafından verimli ders çalışma konusunda velilerimize yönelik yayın hazırlama çalışması yapılmıştır.

Ara

Okulumuz rehberlik servisi tarafından verimli ders çalışma konusunda öğrencilere bilgilendirme çalışması yapmak amacı ile pano çalışması gerçekleştirildi.

Kas

Okulumuz rehberlik servisi tarafından zaman yönetimi pano çalışması yapılmıştır.

Ekm

Okulumuz rehberlik servisi tarafından öğrencilerimize yönelik öz disiplin geliştirme konusunda yayın hazırlama çalışması yapılmıştır. Yazının içeriğinde öz disiplinin ne olduğu, öz disiplinin nasıl geliştirilebileceği, öz disiplinin bireye sağladığı faydalar  hakkında bilgi verilmiştir